Unibet fogadási bónuszok az interneten

Két rendőr, akit a Dalian Atkinson elrendezése és halála után vizsgáltak, bűncselekményes óvatosságon belül interjút készítenek, a nyomozók azt mondták. legkésőbb a független rendőrségi panaszbizottság megerősítette.

Atkinson, egy korábbi Premier League labdarúgó-csillag, a Unibet rendőrséggel való összecsapás után halt meg, amelynek során egy Taser elektromos fegyverrel lőtték le az apja otthonában, Telfordban , Shropshire.

A 48 éves halálával kapcsolatos bűnügyi nyomozás kilenc hónapot vesz igénybe, és a törvényszéki vizsgálatok folytatódnak a halál okán.A vizsgálat egyik jelentős Unibet szakasza az IPCC tisztjeinek interjúja.

Az IPCC szóvivője azt mondta: „A Dalian Atkinson halálának független vizsgálata várhatóan körülbelül kilenc hónapot vesz igénybe.Felismertük, hogy jelentős közérdek áll fenn, és bár a lehető leghamarabb elvégezzük a vizsgálatot, biztosítanunk kell, hogy Unibet alapos és robusztus legyen.

A két tisztségviselőt felfüggesztették a szolgálatból, és közleményekkel adták ki őket. nem jelenti azt, hogy a tisztségviselők tévedtek.

A korábbi Aston Villa labdarúgó a rendőrség után halt meg. Az orvosok, köztük 35 perc CPR mentése érdekében tett erőfeszítések nem működtek.

Néhány szemtanú azt állította, hogy Atkinson-t a tisztek Unibet ütötte a földön.Az egyik azt mondta a médiának, hogy látta, amit az Atkinson vélt a rendőrségnél.

A bűnügyi nyomozás kulcskérdései az lesz, hogy az erőhasználati döntés indokolt volt-e, és hogy az erőszak aránya arányos-e. Atkinson viselkedése.

Az Atkinson testvére, 53 éves, Kenroy, azt mondta, hogy a volt labdarúgó a Unibet veseelégtelenségben dializált, és „az mániás állapotban” volt, és az incidens idején depressziós volt. Azt mondta, hogy a bátyja megtámadta a 85 éves apját, Ernestet otthonában, mielőtt a rendőrséget meghívták volna a helyszínre.

Nyugat-Mercia rendőrsége szerint a tisztek használják a Taser-et kb. hétfőn, miután válaszolt a személy biztonságára vonatkozó Unibet fogadási bónuszt aggodalmakra.A tisztek egy Unibet bonusz olyan szomszéd hívása után vettek részt, aki felemelt hangokat hallott.

Az Atkinson-t holtan 90 perccel a Taser lövése után halták meg.

A múlt szerdán utólagos vizsgálatra került sor. a halál nem volt meggyőző. Read more info